Back to Blog

Technische kaart voor haarnanoplastie

november 1, 2023
58
0

In dit artikel bespreken we de technische kaart van haarnanoplastiek en het belang ervan in moderne haarverzorgingsprocedures. We maken je vertrouwd met de belangrijkste nuances van het protocol. We zullen de belangrijke details van de procedure, de voor- en nadelen ervan en nuttige tips na de Nanoplastie haar.

Nanoplastie van haar: voors en tegens

Nanoplastisch haar is een innovatieve steilmaakprocedure die voor- en nadelen heeft.

Plussen:

 • Perfect steilen: het product steilt zelfs het meest krullende en weerbarstige haar.
 • Smoothness Enhancement: creëert een beschermend laagje op het haar dat het een natuurlijke glans geeft.
 • Makkelijk stylen en stylen: het haar wordt handelbaar, gemakkelijk te stylen en behoudt langer zijn vorm.
 • Veiligheid: deze formuleringen bevatten geen formaldehyde, dus ze kunnen gebruikt worden door zwangere vrouwen, moeders die borstvoeding geven en tieners.
 • Gemak: deze samenstelling is zeer comfortabel om mee te werken omdat het geen bijtende geur heeft.

Minussen:

 • Mogelijke uitdroging: Onjuist uitgevoerde behandeling of onjuiste nazorg kan leiden tot uitdroging.
 • Beperkte effectiviteit: ernstige schade kan onvoldoende resultaat opleveren, behandeling van het haar.

Wat is een stroomdiagram voor nanoplastics?

Het is een systematische procedure die is ontworpen om optimale straightening resultaten te behalen. Het bestaat uit verschillende stappen:

 • training;
 • toepassing;
 • afronden van procedures;

Het nanoplastieprotocol is gebaseerd op de toepassing van nanotechnologie en speciale preparaten die gericht zijn op het versterken, voeden en rechttrekken van het haar;

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat het product alleen door professionals wordt gebruikt en dat het protocol dat in dit artikel wordt gepresenteerd voorwaardelijk is. Veel nuances zijn alleen bekend bij professionals, omdat zij een speciale training hebben gevolgd.

Fasen van het nanoplastieprotocol

De eerste stap is het reinigen van het haar van onzuiverheden, resten van stylingproducten en overtollig talg. We bieden speciale shampoos om de penetratie van actieve ingrediënten te maximaliseren.

Daarna volgt de voorbereiding. Dit kan het gebruik van een conditioner of masker omvatten om het haar te hydrateren en te verzachten. De voorbereiding moet worden afgestemd op de individuele behoeften van de klant.

Tijdens de analyse evalueert de specialist de haarstructuur, dichtheid, beschadiging, vochtigheidsgraad en andere kenmerken. Hierdoor kan het optimale nanoplastieprotocol worden geselecteerd.

Toepassingen van nanoplastics

Dan overgaan tot het aanbrengen van de nanoplastiek. Het product wordt gelijkmatig verdeeld over de hele lengte.  Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat nanoplastic haardekt elke streng en volledig doorgedrongen in de structuur..

Daarna is het noodzakelijk om thermische invloedsmethoden toe te passen om de eigenschappen van de samenstelling te activeren. De temperatuur van het haarijzer is belangrijk: 220-230°. Het aantal broches is 15 tot 20 per 1 streng.
.

Het wordt aanbevolen om de nanoplastiek een bepaalde tijd op je haar te laten zitten, zoals aangegeven in de instructies of de aanbevelingen van de fabrikant. Dit is meestal tussen de 40 en 80 minuten (als je erg krullend haar hebt). Het is ook belangrijk om contact van het haar met water te vermijden gedurende de aangegeven tijd.

Procedures afronden

Nadat de nanoplastie belichting klaar is, is het noodzakelijk om het uit het haar te verwijderen. Dit kan gedaan worden met speciale producten of door te spoelen met water. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen en het nanoplastic volledig te verwijderen om ongewenste gelaagdheid van het product te voorkomen.

Vervolgens wordt aanbevolen om voedende en revitaliserende verzorgingsproducten aan te brengen. Bijvoorbeeld een speciale conditioner, masker of serum. Daarna is het belangrijk om het haar goed te verzorgen om de resultaten te behouden en te verbeteren;

Verzorgingstips

 • Kies shampoos en conditioners die speciaal ontworpen zijn voor haarverzorging na nanoplastie. Ze zullen helpen om het effect te behouden en te versterken.
 • Maak regelmatig vochtinbrengende maskers om de conditie van je haar te behouden en beschadiging te voorkomen.
 • Beperk het gebruik van stylingproducten, blootstelling aan steiltangen en chemische behandelingen.
 • Bescherm jezelf tegen blootstelling aan de zon door producten met UV-filters te gebruiken; draag hoeden, vermijd chloorwater.
 • Ga regelmatig naar de kapper om je haar te knippen, te stylen en in perfecte conditie te houden.

Een belangrijk aspect van het protocol is veiligheid. Alle ingrediënten zijn volledig veilig en hebben geen nadelige effecten op het haar en de huid. De nanoplastie procedure is afgestemd op de individuele cliënt en wordt gecontroleerd door een specialist om maximale effectiviteit te garanderen. Voor deze procedure, indien nodig, ook uitgevoerd haarreconstructie.Als u geïnteresseerd bent in nanoplastie haar, de prijs op het – in onze winkel vindt u gedetailleerde informatie!

0 0 stemmen
Artikel Waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dank u wel!
Onze manager neemt binnenkort contact met u op!